Saturday, 16 January 2010

Jom 'Daftar Masuk' sebagai pelanggan e-Store Kami


kedai buku kamiAssalamu'alaikum wrh & Salam Stormreaders.

Selamat datang kami ucapkan kepada anda sekalian ke kedai buku e-Store kami, iaitu kedai buku atas talian yang menawarkan pelbagai jenis buku bersifat keagamaan dan motivasi diri untuk tatapan para pelawat sekalian.Kami dengan berbesar hati menjemput sahabat-sahabat dan rakan-rakan serta kenalan-kenalan sekalian untuk bertandang dan jenguk-jenguk di e-Store kami ini.

Untuk membeli buku secara online di dalam e-Store ini, para pelanggan perlu mendaftarkan diri sebagai pelanggan. Tujuan pendaftaran adalah bagi mendapatkan sedikit maklumat diri pelanggan bagi tujuan pengeposan buku. Tiada bayaran dikenakan bagi pendaftaran tersebut.

Ikuti langkah berikut untuk pendaftaran pelanggan e-Store:

1) Klik pada link 'Daftar Masuk'2) Seterusnya pada ruangan klik pada link 'Sertai Sekarang'3) Isi butiran peribadi pelanggan pada ruangan

   

4) Setelah selesai mengisi butiran penghantaran anda, para pelanggan perlu klik pada link 'hantar'. Setelah selesai pendaftaran, anda perlu 'Daftar Keluar'.

5) Daftar Masuk semula untuk mengaktifkan akaun anda. Sekarang anda sudah boleh mula membeli-belah di kedai e-Store kami.


Semoga dengan usaha ini akan dapat memberikan sedikit maklumat kepada para pengunjung blog dan kedai e-Store kami.

JazakumuLlah.

link e-Store: http://www.stormreaders.net/nailan
link blog: http://naelan.blogspot.com/
link blog kumpulan: http://www.jalinanstormreaders.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment